Webbutik

/Webbutik
 • Omfattande örtkur på 7 dagar som renar kroppen och bidrar till tarmen, levern och njurarnas normala funktion *Perfekt för dig som inte har tid för en längre rening . 7day rapid cleanse bygger på samma koncept som övriga reningsprodukter i Renew Life-serien men med en morgon och en kvällsdos.

 • First Cleanse, med förnyad formula, är baserat på experters kunskap om kroppens matsmältningssystem och är en mild kur som rensar och förbereder kroppen för ett renare liv. First Cleanse är en 15 dagars reningskur med en morgondos och en kvällsdos.

  60 vegetabiliska kapslar

 • Prisbelönt utrensningsprodukt och såld i miljoner exemplar världen över. Pure Cleanse är baserat på experters kunskap om kroppens matsmältningssystem och är en omfattande örtkur som rensar och förbereder kroppen för ett renare liv.

  Pure Cleanse är en 30 dagars detoxkur med en morgondos och en kvällsdos.

 • Rekommenderas till personer som vill bevara en normal utrensning av slaggämnen. BioDrain innehåller bland annat cikoria som stödjer en normal utrensning av slaggämnen.

  Kosttillskott är avsedda att komplettera kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost eller en hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör ej

 • Days Plus innehåller det unika extraktet DToX som är sammansatt av 6 olika örter. Innehåller lakritsrot som främjar viktminskning. 30 Days kan hjälpa dig gå ned i vikt.

  30 Days Plus innehåller glukopolysackarider (betaglukaner). Namnet 30 Days Plus indikerar endast att produkten räcker i 30 dagar; 120 tabletter 4 tabl / dag.

  Försiktighetsåtgärder: Bör ej användas av personer med jästallergi.

 • Green Coffee innehåller extrakt från grönt kaffe. Gröna kaffebönor som fermenteras, rostas och behandlas för att bli kaffebönor förlorar sin höga halt av naturlig klorogensyra. Orostade gröna kaffebönor innehåller hög halt av klorogensyra.

 • Det ska vara gott att gå ner i vikt. Noka är en vettigare form av viktminskning tack vare att den bibehåller sunda energinivåer och bränner fett istället för att bryta ned muskler. Dessutom är det en väldigt god smak på NOKA. Oavsett om du väljer vanilj, jordgubb, blåbär eller choklad. NOKA är som godkänd LCD-produkt ett accepterat och sunt alternativ för trygg och bestående viktminskning.

 • För akut och kronisk behandling av mag-tarmproblem

  Silicea Mag-Tarm Gel innehåller finfördelat mineraliskt kisel i form av kiselgel. Kiselgel är en trögflytande gel som består av kisel och syre tillsammans med vatten. Silicea Mag-Tarm Gel är 100 % naturlig och innehåller varken konserveringsmedel eller andra tillsatser.

 • Aloe vera är en av världens äldsta och mest kända medicinalväxter som använts i tusentals år för sina välgörande egenskaper. 

  Holistic Aloe vera destillat innehåller 100 procent Aloe vera. Holistic Aloe vera destillat har använts sedan 1978.

 • För en mage i balans!

 • BioGaia ProTectis är ett kosttillskott som innehåller mjölksyrabakterier av stammen Lactobacillus reuteri Protectis som förekommer naturligt i människans mage och tarm. Speciellt lämpligt för magar i obalans på grund av stress, oregelbundna måltider, resor och antibiotikabehandling.

 • Helhetshälsa Probioplex är ett kosttillskott med mikroinkapslade mjölksyrabakterier i en vegetabilisk kapsel. Probioplex innehåller fem bakteriestammar med olika egenskaper, bland annat lactobaciller och bifidobakterier. Mikroinkapsling ger bakterierna god hållbarhet. En kapsel ger 2 miljarder levande bakterier. Två kapslar ger 4 miljarder levande bakterier.